BE FREE

Kom ud af dit hoved og ned i din krop

 

Frigiv dig selv fra dine fysiske, psykiske og energetiske blokeringer, igennem dette event.

EVENT – KØBENHAVN

SØNDAG D. 10/3-24 KL 11:00-13:15

 

Heal de steder hvor dine tanker og følelser har fastklemt sig i din krop

Dette event er for dig, der søger at:

– Komme ud af dit hoved og ned i din krop
– Udfolde dit potentiale
– Forbinde dig med din skaberkraft og din livsglæde
– Vække din feminin energi
– Blive mere komfortabel med at bevæge din krop frit
– Slippe hamsterhjulet og genoprette forbindelsen til din intuitive visdom, din kreativitet og din krop
– Skabe en følelse af fred og sikkerhed indeni, uanset hvad der sker i eller udenom dig
– Leve og nyde det liv du fortjener

Jeg skaber et trygt og kærligt rum, hvor du kan udforske og frigøre dig selv. Og efter eventet kan du forvente at føle dig mere forbundet med din essens, din indre kraft som kvinde, mere selvsikker samt mere grounded.

BE FREE eventet har fokus på at forbinde, aktivere og åbne krop, sind og sjæl. Vi bl.a. bevæger os og danser for at frigive det, der ikke stemmer overens med os længere, samtidig med at vi giver plads til hvem, vi gerne vil være.

Gennem bevægelserne frigøre vi bl.a. blokeringer i kroppen, og vi åbner op for vores underbevidste selv, som har visdommen til at få os til at føle os frie.

Eventet tager dig kærligt, i dit eget tempo, igennem en rejse ind i din krop, udrenser og healer dig indefra og ud.

Du skal ikke præstere eller passe ind i en kasse!

Din krop indeholder så meget visdom, og igennem bevægelse kan du genskabe tilliden og forbindelsen med din krop.

Kom og oplev hvad der sker, når du slukker for støjen i og omkring dig, når du forbinder dig med din krop, og lytter.

Lytter til de følelser og energier som er blevet undertrykte. Frigiver dem og de blokeringer der ligger i både din fysiske krop men og i dit energifelt.

Jeg er med dig hele vejen, støtter dig med min erfaring, min visdom og min egen sårbarhed.

Frigiv stagneret følelser og energier

Lidt om hvad du kommer igennem:

 

Vi skal på en vild rejse sammen, dig og mig, og de andre kvinder. En rejse ind i vildskaben, viskvinden og vismanden i dig. Du skal slippes løs!

 

Det bliver dagen hvor du vil lære dig selv at kende på ny. Hende du har gemt og glemt, i dine voksne år, hende som verdenen har vist at hun ikke kunne få lov til at være. Hende der ved alt, og kan mærke sig selv og som ikke er bange for at sige, gå efter eller få det hun vil have.

 

Igennem bevægelse og forbindelsen til din krop, finder vi hende frem. Jeg har sammensat et program, hvor du kommer igennem alle følelser. Og du får healet op på de energier og lag der ligger og blokerer dig, fra at være og leve den og det liv du fortjener, det din sjæl er her for at udleve.

 

Så gør dig klar, klar på at lærer dig selv og din krop at kende på ny, klar på at trampe, skrige, græde, grine og føler connection og euforisk frihed og lykke som aldrig før.

 

Her danser vi ikke for at det skal se pænt ud, her danser vi energierne ud, giver følelserne plads og lyd. Vi danser for at slippe kontrollen, forbinde os til vores skaberkraft, seksualitet og vildskab!

 

Jeg ved det kan lyde skræmmende, men det virker, og du er i samme båd som de andre kvinder, som er så modige til at tage deres liv til det næste level.

 

Vi bevæger og danser, vi mediterer og vi gruppe healer.

Kom med for kun 350 kr. - Tilmelding lukker om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Vi har lært, i en meget tidlig alder, at udtrykke store følelser, som fx vrede, er ikke acceptabel.

Det tager kun 90 sek for en følelse at passerer igennem vores krop. Men da vi er blevet bange for at føle vores følelser, giver vi dem ikke lov til at passerer, og derved bliver de fanget i vores krop, og laver ballade både fysisk, psykisk og i vores energi.

Rigtig mange tror at de har brug for hjælp, råd og eller vejledning. Men det de fleste faktisk har brug for, er forbindelsen til dem selv.

Alle de ting du har brug for, er allerede indeni dig. Men du har ikke lært at forbinde dig med dem. Og jo ældre du bliver, jo længere væk føles din indre visdom, din intuition, din mavefornemmelse, og du kæmper med at finde din vej i livet.

Men den er der stadig, lige inde i dig, og den venter bare på at du åbner op og forbinder dig med den.

Slip det der tynger dig!

Er du hende?

Hende som altid giver, men har svært ved at tage imod?

Hende som gør alt for andre, men som glemmer sig selv?

Hende som har svært, ved at mærke og sætte hendes grænser?

Hende som har svært, ved at mærke sig selv og hvad hun har lyst til?

Hende som gemmer vreden, sorgen og alt det andet gøjemøj nede i maven?

Hende som er den gode og pæne pige?

Er du hende som er klar til at gøre op med dette, så du kan leve et liv fyldt med kærlighed til dig selv og andre?

 

Vi skal være i de smukke lokaler hos Salig, på Masnedøgade 20, 2.sal, 2100 København Ø.

Tag gerne en pude, drikkedunk, notesbog, blyant samt behageligt tøj på, som du kan bevæge dig helt frit i. Alt andet er der sørget for.

Møde op med åbent hjerte og sind<3

Hej skønne sjæl

Mit navn er Iben Rask, jeg er 41 år, spirituel mentor, souldancer og fordragsholder. Jeg har undervist i kroppen og bevægelse i 15 år.

Jeg skaber og holder rum, hvor kvinder trygt kan udforske og genoprette forbindelsen til alle deres udtryk/følelser, fra det bløde og subtile til det rå og vilde. Jeg guider folk til at tune ind på deres autentiske bevægelsesønsker som en måde at låse op for undertrykt personligt udtryk/følelser og frigøre krop, sind og ånd.

Jeg har igennem bevægelse fundet ind til kernen, min sjæl, og fået healet mange af de mønstre, overbevisninger og traumer, som jeg har fået bygget op i min krop og hjerne, igennem mine leve år. Jeg er nu meget mere mig selv, end jeg nogensinde har været i mit voksne liv.

Denne rejse ind i kroppen, og give plads, uden bagtanker, (så som “krop åben dig nu, så jeg er fikset”), er en magisk tur.

Giv dig selv lov til at være fri til at udfordre og udforske dig selv. Du fortjener det<3

Du skal ikke fikses

 

Når du arbejder med at bryde mønstre/vaner og heale dig selv, er det vigtigt at give plads til hele dig. Også de mønstre/vaner/tanker du selv synes, eller har fået fortalt, er for meget, for lidt, dårlige, grimme, forkerte mm. Det er vigtigt at du åbner dig op for det der er, og ikke bare vil have det til at gå væk.

Der findes desværre ingen magisk pille, du er nødt til at gå igennem, for at komme på den anden side. Og husk det kan være sårbart at give slip på dine mønstre/vaner/tanker, selvom de ikke længere tjener dig, så har de alle haft til formål, på et eller andet tidspunkt, at beskytte dig.

På dette event kommer du til at arbejde med at give plads til hele dig, heale på flere lag af dine traumer/livsoplevelser og du lærer at fylde og indtage din plads som den smukke kraftfulde viskvinde som du er!

BE FREE

Er du klar til at vække din indre kerne kraft?

Prisen for dette event:

350 kr.

Tilmelding lukker om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)