Generelle oplysninger

Firmanavn: RASK

CVR nr.: 38 82 32 48 

Email: kontakt@raskudvikling.dk

Adresse: 2100, København Ø, Danmark 

Priser

Hos RASK er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for trykfejl samt tekniske fejl. Har du modtaget en eller flere rabatkuponer til RASK webshop, er det kun muligt at benytte én pr. køb.

Betaling

RASK modtager betaling med VISA, Mastercard, Apple Pay, MobilePay samt Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

RASK bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Dette giver en sikker betaling.

Ratebetalinger

Når du vælger ratebetaling på et online forløb eller program, forpligter du dig samtidig til at betale det samlede beløb med rateforfald på de angivne datoer. Ved misligholdelse af aftalen vil restbeløbet blive faktureret til omgående betaling. Ved manglende betaling lukkes øjeblikkeligt for adgangen til forløbet/programmet.

Levering

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med adgangskode til en lukket platform. Dette fremsendes til den e-mailadresse, som køber har indtastet i ordre-feltet.

Reklamationsret

Evt. fejl, mangler, manglende levering skal oplyses inden 1 uge efter levering. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvad fejlen eller manglen består af.

Eventuelle undskyldelige grunde har ikke betydning. Så hvis du er på ferie, messe, syg, rejse eller tilsvarende og ikke reklamerer rettidigt vil dit krav om mangler være fortabt.

Fortrydelsesret

Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret. 

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen.

Ophavsret

Alle rettigheder til workshops, events og digitale produkter tilhører RASK. 

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Ophavsretten tilhører RASK og materialet, uanset medie, er kun til købers personlige brug og må ikke sælges, kopieres, distribueres, udlånes, deles med andre eller benyttes i nogen form for undervisning af tredjemand uden forudgående skriftlig aftale med RASK. 

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Én licens er én person.

Coachingforløb:

Alle coachingforløb betales inden forløbets start. Beløbet refunderes ikke. Heller ikke i tilfælde af, at du ikke ønsker at gennemføre hele forløbet og dermed stopper undervejs. 

Hvis Iben Rask grundet sygdom eller andet bliver nødsaget til at aflyse en session eller del af et forløb, aftales nye datoer for de antal sessioner eller det forløb, du har til gode.

Events/Workshops:

Tilmelding er endeligt bindende og event-/workshops afgift betales ved tilmelding medmindre andet aftales.

Bliver du forhindret i at deltage, har du mulighed for at give din plads væk og sende en anden i stedet. Jeg skal blot have skriftlig besked om dette senest 1 uge inden, af holdnings datoen for eventet/workshoppen, på kontak@raskudvikling.dk

Events og workshops afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. 

Hvis Iben Rask grundet sygdom eller andet bliver nødsaget til at aflyse event/workshop, får du det fulde beløb retur.

Ansvarsfraskrivelse:

Al benyttelse og brug af øvelser sker udelukkende på dit eget ansvar. RASK kan dermed ikke gøres erstatningsansvarlig. 

Resultaterne varierer afhængig af dit eget engagement, og i hvilken grad du implementerer koncepterne og værktøjerne i dit liv, som du præsenteres for gennem RASKs programmer/forløb.
Ved køb af programmer/forløb, som Iben Rask leverer, accepterer du herved disse vilkår og betingelser.