Powerful Breakthrough – online session

Denne session er for dig som ønsker hjælp til at fjerne de blokeringer der står i vejen for dig, for at kan udfolde dit fulde livspotentiale. Få et powerfuldt breakthrough klarsyn og kom videre derfra hvor du står lige nu.

 

Sessionen skræddersyer vi sammen efter dig og dine behov, hvad der skal til for at tage dig til dit næste level.

Du vil ikke kun gå fra sessionen med klarsyn, energi og værktøjer, men jeg søger også for at du både får frigivet dine blokeringer samt at de ting som vi har snakket om ikke kun er forstået her og nu, men at de også er blevet implementeret under sessionen i dit nervesystem. Dette vil gøre at du VIL få succes med det vi har snakket om.

 

Ved du ikke hvad dit næste skridt skal være, føler du dig ikke er god nok, eller overvældet og måske træt af at stå i vejen for dig selv? Så ved jeg som spirituel mentor lige præcis hvilken vej jeg skal tag dig, for at få dig til dit næste level.

  • Efter en session oplever mine klienter bl.a.: crazy høj energi, tager action som aldrig før, ro, overskud, klarsyn, ser og skaber resultater.

 

Er du klar til at løfte dig over de ting som har holdt dig tilbage, og kan du mærke at det er tid til et Powefuldt Breakthrough? Så book din session lige nu, og lad os komme i gang <3

Send mig en besked på enten Instagram eller mail, så aftaler vi en tid. Når tiden er aftalt, gå du her tilbage og køber sessionen. Når sessionen er købt, er din tid booket.

 

(Denne session varer 50 min og er online eller på telefon)

900,00 kr.

inkl. moms