Om mig

All about the brain and business babe, med kick af spiritualitet.

Jeg hjælper kvinder, som dig, med at bruge neurovidenskabens samt Universets kraft til at mestre dine tanker, så du kan mestre dit liv.

Jeg sætter virkelige en ære i at blive valgt som din mentor.

And I know what it takes, og jeg vil elske at hjælpe dig på vejen mod at skabe den vækst samt de ønsket resultater i dit liv.

FUN FACTS:

Jeg er Vædder i stjernetegn

Mit Human Design er Generator

Jeg er elsker champagne

Jeg bliver hurtig brun. Da jeg var barn blev jeg kaldt det lille kulstykke og lille sorte Sambo

Som barn, og i dag, er det ikke prinsesserne i Disney filmene jeg er vilde med, men deres sjove sidekick

Jeg elsker at arbejde med både hjerneforskning og den sprituelle verden

Hej!

Mit navn er Iben Rask, jeg er 40 år, og jeg er kvinden bag RASK udvikling.

Jeg og RASKudvikling har været på en lang rejse for at komme hertil i dag.

Jeg startede min karriere som tøjdesigner, så fik jeg 3 begyndende diskusprolapser i nakken + musearm og var sygemeldt i et halvt år.

Efter dette ving med en vognstang fra universet, skiftede jeg retning. Jeg fik ret hurtigt opbygget en succesfuld virksomhed, hvor jeg underviste i mit eget special koncept med elastiktræning på arbejdspladser. Som også udviklede sig til holdtræninger samt personlig træning.

Så ramte corona, og med det samme så jeg mit potientiale til at ændre fuldstændig retning i min virksomhed.

Inden corona var jeg nemlig begyndt at gå dybere og dybere ind i teorier om personlig samt business udvikling – mest for at komme over mine egne selvsaboterende mønstre, så jeg kunne stå bedre i min virksomhed.

Jeg er så taknemlig og stolt over at jeg turde lave dette skifte, også selvom ingen omkring mig forstod, hvorfor jeg lukkede alt det ned jeg lige havde bygget op.

Men nogle gange er vi nødt til at lukke noget ned, for at der kan bliver og være plads til det nye som sprudler indeni os. Jeg var nødt til at gå den “omvej”, for at kunne komme hertil hvor jeg er i dag.

Mit fokus er hjernen!

Jeg har taget mine tanker af autopilot, så nu kontroller jeg mine tanker, og dermed har jeg fået de resultater jeg ønsker – og jeg kan vise dig hvordan.

 

Hvad du tænker og siger, bliver din virkelighed

Dette sker i din hjerne, når du omprogrammer dit mindset/hjerne

De 2 nervebaner til højre, er ved at forme en ny tanke. Ved at tænke den samme tanke igen og igen, finder de to nervebaner sammen.

Nervebanen til venstre, er en tanke som bliver tænkt mindre og mindre, og derved køre der mindre og mindre energi igennem og til sidst adskiller de 2 nervebaner sig, og sammenkobling eksistere så ikke mere.

Du ændre dig altså bogstaveligtalt indefra under mit forløbet og igennem mine programmer.