Om mig

Mit fokus hjernen!

“Jeg brænder for at gøre en forskel for lige præcis dig og din business!”


12 ugers 1:1 mentorforløb – Upgrade your Mind = Upgrade your Business

Online program – RISE

Mini online program – Like Magic

Mit mål har altid været at hjælpe andre til at få det bedre. Og via mit forløb, Upgrade your Mind = Upgrade your Business, kan jeg virkelig få lov til at gå i dybden og skabe resultater med hver enkelt klient.

Læs her om min proces for at ændre, hvordan du tænker og handler, så du kan vækste i din business.

Hej!

Mit navn er Iben Rask, jeg er 40 år, og jeg er kvinden bag RASK udvikling.

Jeg og RASKudvikling har været på en lang rejse for at komme hertil i dag. Jeg startede nemlig min karriere som tøjdesigner, så fik jeg 3 begyndende diskusprolapser i nakken + musearm og var sygemeldt i et halvt år. Jeg valgte at skifte retning og startede min egen virksomhed, hvor jeg underviste i elastiktræning på arbejdspladser, hvilket også udviklede sig til både holdtræning samt personlig træning. Inden for de sidste par år har jeg udviklet og ændret mig positivt, hvilket derfor også er tilfældet med min virksomhed. 

Jeg begyndte at gå dybere og dybere ind i teorier om personlig samt business udvikling – mest for at komme over mine egne selvsaboterende mønstre, så jeg kunne stå bedre i min virksomhed, og her igennem fandt jeg min rigtige vej. Jeg lærte, at nogle gange er vi nødt til at gå en, hvad vi føler er en omvej, for at når vores ønskede mål. Vi kan godt ønske os en masse, men da vi ikke altid er klar til at modtage, give eller være alt det som universet har planlagt for os, er vi nødt til at tag det i etaper.

Jeg er oprindelig fra Viborg, Jylland, men flyttede til København i sommeren 2006. Jeg elsker at bo på Østerbro med min kæreste og hans datter. På Østerbro får jeg nemlig lidt af Jylland. Jeg bor tæt ved søerne. I Viborg boede jeg også ved en sø. Jeg bor i et grønt område, som er roligt og med store smukke villaer, ligesom det område i Viborg, hvor jeg voksede op. Jeg er utrolig taknemlig for at være omgivet af skønhed hver dag.

Hvad du tænker og siger, bliver din virkelighed

Dette sker i din hjerne, når du omprogrammer dit mindset/hjerne

De 2 nervebaner til højre, er ved at forme en ny tanke. Ved at tænke den samme tanke igen og igen, finder de to nervebaner sammen.

Nervebanen til venstre, er en tanke som bliver tænkt mindre og mindre, og derved køre der mindre og mindre energi og stof igennem og til sidst adskiller de 2 nervebaner sig, og sammenkobling eksistere så ikke mere.

Du ændre dig altså bogstaveligtalt indefra under mit forløbet og igennem mine programmer.