Om mig

I’m all about movement, spirituality and the brain!

Jeg skaber og holder rum, hvor kvinder trygt kan udforske og genoprette forbindelsen til alle deres udtryk/følelser, fra det bløde og subtile til det rå og vilde. Jeg guider folk til at tune ind på deres autentiske bevægelsesønsker som en måde at låse op for undertrykt personligt udtryk/følelser og frigøre krop, sind og ånd.

FUN FACTS:

Jeg er Vædder i stjernetegn

Mit Human Design er Generator

Jeg elsker champagne

Jeg bliver hurtig brun. Da jeg var barn blev jeg kaldt det lille kulstykke og lille sorte Sambo

Som barn, og i dag, er det ikke prinsesserne i Disney filmene jeg er vilde med, men deres sjove sidekick

Jeg har altid haft meget stærke spirituelle evner, og jeg elsker at kombiner dem med bevægelse samt hjerneforskning

Hej skønne sjæl

Mit navn er Iben Rask, jeg er 41 år, og jeg er kvinden bag RASK udvikling.

Jeg og RASKudvikling har været på en lang rejse for at komme hertil i dag.

Jeg har danset i 20 år og undervist i kroppen og bevægelse i 15 år. Men jeg startede min karriere som tøjdesigner, hvor fik jeg 3 begyndende diskusprolapser i nakken + musearm og var sygemeldt i et halvt år.

Efter dette ving med en vognstang fra universet, skiftede jeg retning. Jeg fik ret hurtigt opbygget en succesfuld virksomhed, hvor jeg underviste i mit eget special koncept med elastiktræning på arbejdspladser. Som også udviklede sig til holdtræninger samt personlig træning.

Så ramte corona, og med det samme så jeg mit potientiale til at ændre fuldstændig retning i min virksomhed.

Inden corona var jeg nemlig begyndt at gå dybere og dybere ind i både den spirituelle samt hjerneforsknings verdenen, især indenfor personlig,- og business udvikling.

Imens jeg lavede alt dette, underviste jeg også i det “skjulte” i forskellige bevægelses former af kroppen. Og jeg besluttede mig for, at nu skulle intet være skjult længere.

Jeg er så taknemlig og stolt over at jeg turde lave dette skifte, også selvom ingen omkring mig forstod, hvorfor jeg lukkede alt det ned jeg lige havde bygget op.

Men nogle gange er vi nødt til at lukke noget ned, for at der kan bliver og være plads til det nye som sprudler indeni os. Jeg var nødt til at gå den “omvej”, for at kunne komme hertil hvor jeg er i dag.

Jeg har igennem bevægelse fundet ind til kernen, min sjæl, og fået healet mange af de mønstre, overbevisninger og traumer, som jeg har fået bygget op i min krop og hjerne, igennem mine leve år. Jeg er nu meget mere mig selv, end jeg nogensinde har været i mit voksne liv.

Jeg vil virkelige sætte en ære i at blive valgt som din mentor.

<3 Iben

Hvad du tænker og siger, bliver din virkelighed

Dette sker i din hjerne, når du omprogrammer dine tanker.

De 2 nervebaner til højre, er ved at forme en ny tanke. Ved at tænke den samme tanke igen og igen, finder de to nervebaner sammen.

Nervebanen til venstre, er en tanke som bliver tænkt mindre og mindre, og derved køre der mindre og mindre energi igennem og til sidst adskiller de 2 nervebaner sig, og sammenkobling eksistere så ikke mere.

Du ændre dig altså bogstavelig talt indefra, igennem mine programmer, forløb samt events.