Om mig

Mit fokus hjernen!

“Jeg brænder for at gøre en forskel for lige præcis dig!
Jeg arbejder med klienter 1:1 gennem mit 3-måneders forløb: Upgrade Mind & Body. I forløbet træner vi tæt sammen om og med din hjerne, så den kommer til at arbejde for dig, og ikke imod dig, som den gør lige nu.”

Mit mål har altid været at hjælpe andre til at få det bedre. Med mit forløb, Upgrade Mind & Body, kan jeg nu virkelig få lov til at gå i dybden med hver enkelt klient og skabe meget mere end ”blot” de kropslige resultater.

Fun Fact: Hvis vi tog en scanning af din hjerne nu og efter mit forløb, så vil din hjerne ikke se ens ud på de to scanninger. Så meget påvirkes hjernen af det arbejde og de øvelser vi laver, og derfor elsker jeg at undervise i det.

Hej!

Mit navn er Iben Rask, jeg er 39 år, og jeg er kvinden bag Upgrade Mind & Body, som er mit 3-måneders 1:1 signaturforløb.

Jeg og RASKudvikling har været på en lang rejse for at komme hertil i dag. Jeg startede nemlig min karriere som tøjdesigner, så fik jeg 3 begyndende diskusprolapser i nakken + musearm og var sygemeldt i et halvt år. Jeg valgte at skifte retning og startede min egen virksomhed, hvor jeg underviste i elastiktræning på arbejdspladser, hvilket også udviklede sig til både holdtræning samt personlig træning. Inden for de sidste par år har jeg udviklet og ændret mig positivt, hvilket derfor også er tilfældet med min virksomhed. 

Jeg begyndte at gå dybere og dybere ind i teorier om personlig udvikling – mest for at komme over mine egne selvsaboterende mønstre, så jeg kunne stå bedre i min virksomhed, og her igennem fandt jeg min rigtige vej. Jeg lærte, at nogle gange er vi nødt til at gå en, hvad vi føler er en omvej, for at når vores ønskede mål. Vi kan godt ønske os en masse, men da vi ikke altid er klar til at modtage, give eller være alt det som universet har planlagt for os, er vi nødt til at tag det i etaper.

Jeg er oprindelig fra Viborg, Jylland, men flyttede til København i sommeren 2006. Jeg elsker at bo på Østerbro med min kæreste og hans datter. På Østerbro får jeg nemlig lidt af Jylland. Jeg bor tæt ved søerne. I Viborg boede jeg også ved en sø. Jeg bor i et grønt område, som er roligt og med store smukke villaer, ligesom det område i Viborg, hvor jeg voksede op. Jeg er utrolig taknemlig for at være omgivet af skønhed hver dag.

Hvad du tænker og siger, bliver din virkelighed

Dette sker i din hjerne, under Upgrade Mind & Body forløbet

De 2 nervebaner til venstre, er ved at forme en ny tanke. Ved at tænke den samme tanke igen og igen, finder de to nervebaner sammen.

Nervebanen til højre, er en tanke som bliver tænkt mindre og mindre, og derved køre der mindre og mindre energi og stof igennem og til sidst adskiller de 2 nervebaner sig, og sammenkobling eksistere så ikke mere.

Du ændre dig altså bogstaveligtalt indefra under forløbet.