Se dig selv være der (meditation)

Ønsker du at gå endnu dybere med din manifestering?

Så har jeg, den næste time, en helt særlig mulighed til dig. Nemlig en guidet meditation til dig som ønsker at manifestere dit drømmeliv.

Ja jeg ved det lyder kliché, men det gør det ikke mindre sandt:) Igennem denne guidet meditation vil du arbejde med at sammensætte dine sanse, samt sætte din underbevidstheds kompas ind på netop det som du ønsker dig.

Husk på din hjerne kender ikke forskellen på noget du oplever i virkelig live, eller noget som du viser den i dine tanker.

Den næste time har du muligheden for at få fingrene i denne lydfil til KUN 79 kr.
(Normalt ikke til salg.)

Du får:
1 x lydfil som guider dig igennem en rejse mod lige præcis det du ønsker dig. Via denne meditation, træner du din underbevidsthed til at få dig hurtigere i mål med dine mål.

Dette tilbud udløber om 1 time.
Du kan få adgang med det samme, til kun 79 kr.
Kom i gang allerede nu, med at programmere din underbevidsthed til succes.

79,00 kr.

inkl. moms

Udtalelse fra klient

Min powerfulde breakthrough session med Iben var en sindssyg oplevelse, både for krop og sind! Jeg blev virkelig presset ud af komfortzonen med nogle af hendes øvelser og det var virkelig fantastisk!

Jeg har taget dem til mig og tror jeg vil bruge dem som en mandagsritual for at starte ugen godt ud fremover. Iben var totalt professionel, til at guide mig gennem samtalen og jeg fik virkelig klarsyn og et ægte “breakthrough”.