Like Magic

Metoden til en ægte manifestering af dit drømmeliv!

Like Magic er perfekt til dig som gerne nemt og på en lækker måde vil begynde at omprogrammere dine tanker, så du kan tiltrække mere af det du ønsker ind i dit liv.

Du kommer til at starte og slutte din dag med omprogrammering, som sætter din hjerne i gang med at slippe dine gamle selvsaboterende tanker, samt bygge nye tanker som er støttende og som vil kunne manifestere de positive ting som du ønsker ind i dit liv.

Du får øjeblikkelig adgang til:

Lydfiler som omprogrammer dine tanker.

Workbook med bl.a. copy paste eksempel på en fast øvelse som både omprogrammerer dine tanker samt åbner op for dit manifesterings-flow. Denne øvelse er lavet i 2 eksemplar, en til hvis du er privat og en til hvis du er selvstændig.

+ Et par lækre små bonusser – for hvem elsker ikke bonusser;)

Er du klar til at åbne op for dit manifesterings-flow?

1.200,00 kr.

inkl. moms

Udtalelse fra klient

Min powerfulde breakthrough session med Iben var en sindssyg oplevelse, både for krop og sind! Jeg blev virkelig presset ud af komfortzonen med nogle af hendes øvelser og det var virkelig fantastisk!

Jeg har taget dem til mig og tror jeg vil bruge dem som en mandagsritual for at starte ugen godt ud fremover. Iben var totalt professionel, til at guide mig gennem samtalen og jeg fik virkelig klarsyn og et ægte “breakthrough”.