Upgrade your Mind = Upgrade your Business

3 måneders 1:1 mentorforløb

 

Er du klar til din første million?

Når du lærer at tænke som en 7-cifret iværksætter, først der vil du være i stand til at slå din hjerne fra autopiloten, omprogrammer din underbevidstheds adfærd og træde ind i en succesfuld business.

Forestil dig... At du har og følger din egen strategi. En strategi som tager dig ud af selvsabotage og sammenligning.

Forestil dig… At du altid rykker på din intuition, intet stopper dig, og du bryder den ene komfortzone efter den anden.

Forestil dig… At dine drømmeklienter står i kø for at investere hos dig, og det er let, sjovt og nemt at drive din business.

Oplever du dette lige nu

 

Du er tilmeld alle mulige nyhedsmails, du støvsuger IG og nettet for viden, masterclasses, how to mm.

Du har investeret i online kurser, og måske endda også i mentorer før.

Du har strategier og værktøjer til at vækste i din virksomhed, men du ser bare stadig ikke dine ønsket resultater, og du forstår ikke hvorfor, og det frustrere dig.

Du er træt af ikke at kunne få lov til at udleve samt skabe den impact, du ved du er her for.

Og du bliver ved med at bekymre dig over, at du stadig er økonomisk ustabil.

Hvis du oplever overstående, så er det højst sandsynligt fordi du mangler at arbejde med dine:

 

  • Tankemønstre
  • Handlingsmønstre
  • Skjulte blokeringer

Nøglen ligger i din hjerne.

Hey skønne, Mit navn er Iben Rask.

Jeg er 40 år, og jeg er kvinden bag Upgrade your Mind = Upgrade your Business, dit 1:1 mentorforløb.

Jeg har altid vidst, at der var noget mere til mig her i livet, og at jeg skulle blive ved med at gå efter det, selvom alle sagde jeg var naiv, og det liv jeg søgte ikke fandtes.

Efter mange års søgning og afprøvning af diverse kurser, masterclasses, psykologer, coaches, mentorer, så fandt jeg nøglen til at kunne ændre mig på så dybt et plan, at det ændrede alt omkring mig.

Denne holdbare nøgle var min hjerne, nærmere betegnet min underbevidsthed. Jeg begyndte altså at omprogrammer min underbevidsthed, da den nemlig styrer 95% af mig og mine handlinger. Så fx når jeg var hos en coach kunne jeg godt se og forstå hvad jeg skulle ændre, men jeg kunne ikke rigtig ændre det, og ellers holdte det kun kortvarigt. Dette er fordi jeg fejlagtigt kun brugte min realitet til at forstå og forsøge at ændre ting med, men min realitetssans styrer kun 5% af mig, så jeg havde altså 95% af mig selv tilovers, som arbejdede imod mig.

Dette er 100% også the case for dig, hvis ikke du har programmeret din underbevidsthed til succes.

Jeg havde i min vildeste fantasi ikke troet, at jeg kunne blive til den person jeg er i dag, eller drive en business med så stor lethed og lykke hver dag, som jeg gør nu.

It is time to grow your business from the inside out.

Upgrade your Mind = Upgrade your Business

Dette forløb er for dig, som er her for det lange løb. Dig som ønsker at opnå mere på 3 måneder end andre gør på flere år.

 

Efter de 12 uger på forløbet:

Vil du være boss over dine tanker/hjerne, så du kan tænke som, agere som og blive DEN badass businesswoman som du ved du er skabt til at være.

 

Gå fra overvældet og frustreret til selvsikker og i kontrol.

 

Ved hjælp af neurovidenskab får du tilpasset dit mindset og fjerne de blokeringer, der forhindrer dig i at nå dine mål.

 

Du lærer de nøjagtige strategier til at systematisere og automatisere din virksomhed, så du kan skalere op og leve det liv, du ønsker.

 

Vil du turde vise 100% hvem du er, så du kan shine samt skabe den impact som du er her for at skabe.

 

Vil du vide hvordan du kan vende udfordringer, bekymringer o.lign, så du kan drive din business med lethed, og ikke bruge timer, dage, måneder på overtænkning og tung energi.

Hvad vil det betyde for din business at handle nu?

Min proces for at ændre, hvordan du tænker og handler, så du kan vækste i din business.

Jeg giver dig brain hacking metoder, som let kan implementeres i en travl hverdag.

I practise what I preach! Jeg lærer dig kun metoder, som jeg ved virker! Metoder som jeg selv har brugt i min egen udvikling, og som jeg stadig bruger den dag i dag, da jeg elsker at blive ved med at upgradere.

Jeg spilder ikke din tid, alt er skåret ind til benet, og designet til at passe til netop din udvikling.

Som klient på Upgrade your Mind = Upgrade your Business, har du mig 100% ved din side, fra start til slut.

Jeg er her for dig hver dag, og vi taler sammen hver eneste uge i de 3 måneder gennem din transformation hos mig.

I get it! Jeg har selv gået vejen, så jeg forstår hvad du går igennem<3 

 

Det hele starter med din hjerne

Hvad hvis du kunne lægge din mobil fra dig, bruge mere tid sammen med din familie, rejse, når du ville, og nyde din succesfulde business?

Forløbsdesign:

De første 5 uger 

Modul

1

Reset and restart your mindset

Her lærer du hvordan, du implementere omprogrammeringen af dit mindset/hjerne.

95-97% af dig, dine tanker, følelser og handlinger, styres af din underbevidsthed. Det er herfra, du skaber det liv/business, du fortæller dig selv matcher bedst til dig.

Modul

2

Change your blueprint

Vi finder dine skyggesider samt hvilket metoder som du lige nu køre på autopilot, som gør at du selvsaborter dig selv/din business indefra. Og vi genopretter balancen i både i din hjerne, din krop og også i dit nervesystem.

 

Modul

3

From stuck till freedom

Her får du metoder til hvordan du begynder at afkode og omdiagere de tanker, som stopper dig fra at vækste i din business. Og vi går en tand dybere i din omprogrammeringen af dit mindset/hjerne.

De sidste 7 uger

Modul

4

Next level

Vi omprogrammer dit mindset/hjerne til at elske at sælge, være på stories, Reels, Live samt aldrig igen løbe tør for ideer til opslag.

Vil det ikke bare være lækkert?

Modul

5

Letting go

Dette modul er så vigtigt, for at kunne skalere i din business. For du bliver nødt til at give slip på de gamle ting, for at give plads til de nye. Du lærer bl.a. hvordan du frigiver dine pengeblokeringer.

Modul

6

Live as your higherself now

Sidste del af forløbet handler om at samle det hele. Du modtager de sidste magiske øvelser, som løfter dig/din business til et højere lag.

Vi afslutter den sidste uge med en fokuseret 1:1-session med en klar plan for, hvad du skal gøre nu. Jeg sender dig ud i verden med den vildeste selvtillid, ro og TROden du er. Du tænker nu som 7-cifret iværksætter, og kan nu træde ind i din succesfulde business med lethed.

Klient udtalelser

Før

Inden forløbet var jeg ret stresset i mit liv, dels over alle de forventninger jeg satte op for mig selv, men også alt det jeg mente jeg skulle leve op til. Jeg var 2 afklaringssamtaler igennem med Iben i to omgange. I forbindelse med den første samtale, var jeg ikke mentalt klar, til den udvikling jeg ville skulle gennemgå, og det kunne Iben gennemskue. Derfor fik jeg nogle værktøjer og ting jeg skulle arbejde med indtil næste omgang afklaringssamtaler, og dér var jeg heldigvis klar.

 

Efter

Jeg er mere “out there” end jeg nogensinde har været. Jeg er blevet oprigtigt glad og føler jeg kan være mig selv 100% nu, i stedet for at putte en maske på. Jeg har fået en indre ro, sætter mere pris på selv de små ting i hverdagen, og jeg tør nu lytte og stole på min indre stemme. Jeg ved nu, at jeg er god nok, som jeg er, og at jeg er værdig. Min omgangskreds kunne allerede fornemme en ændring efter et par uger, og det har kun taget fart siden.

 

Hvorfor investere

Iben er en gudbenådet mentor at have ved sin side. Hun er ærlig, sindssygt sød og skubber dig kærligt ud af din comfortzone. Du er aldrig alene, og du får uundværlige værktøjer, som du kan bruge i alle aspekter af dit liv. Det kan måske lyde lidt hokus pokus, men den er god nok; en investering hos Iben bliver life changing for dig! Gør noget godt for dig selv, for du fortjener det! 

 

Værktøjer

Priming lydfilerne og bogen, er for mig to vanvittigt powerfulde værktøjer og fuldstændig magiske. Og de er nu en uundværlig del af min hverdag. 

Før

At investere hos Iben,  har været en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv. Inden jeg investerede i Iben som min mentor, slog jeg mig selv mentalt oven i knolden flere gange dagligt. Jeg havde tit dårlig samvittighed, følte mig ikke god nok, følte jeg burde gøre dit og dat.  Jeg var en omvandrende tordensky, og så negativt på ting frem for at se mulighederne. 

Efter

Jeg føler at det pres jeg hele tiden lagde på mig selv, nu er væk. Jeg tror på mig selv, jeg ved at jeg gør mit bedste hver dag, og jeg ved jeg er mere end god nok. Jeg er faktisk ret sej og badass, lige som jeg er (Og det ville ALDRIG være udtalt fra mig før). Konflikterne med manden og børnene er også blevet mindre, og jeg håndtere generelt konflikter anderledes. Selv min ældste dreng på 11 år kan mærke forskellen på mig fra før og så nu. Derudover har jeg forstået vigtigheden i ikke at lægge låg på mine følelser. Men at de skal mærkes, og arbejdes igennem, og her har jeg fået en række værktøjer som jeg kan bruge alt efter situationen. Jeg prioritere nu tid til mig selv, og det er jeg endelig helt ok med at gøre.

Din mulighed for at arbejde med mig

Du læser det her af en grund, så tag dit næste skridt allerede nu, og book din afklaringssamtale.

Jeg sidder klar til at snakke med dig, om dine visioner samt dine udfordringer, som har gjort at din business ikke er der i dag, hvor du ønsker den skal være.

Allerede på denne samtale samt dagene efter, vil du kunne mærke et shift i dig selv.

Så hvis du er klar til at der skal ske noget nyt, skal du også gøre noget nyt.
Og har du mon før:
Omprogrammeret din underbevidsthed, som by the way, styre 95 procent af alle dine handlinger?
Eller lært hvordan du faktisk tænker som en 7-cifret iværksætter, så du kan leve som en?

Nej vel.
Og bare rolig hvis du sidder og tænker, jamen mon det virker på mig, så er svaret JA. Og meget simpelt, fordi din hjerne er opbygget ligesom min og som  alle de højt eksekverende iværksætters hjerner.

Dette får du på Upgrade Mind & Body forløbet:

N

Workbook med værktøjer, øvelser samt lydfiler

N

12 x 45 minutters dybdegående mentor sessioner pr. telefon

^ dvs. vi taler sammen hver eneste uge i 3 måneder.

N

Svar fra mig inden for 24 timer i hverdagene

N

Sammen sørger vi for, at du får implementeret alt det du lærer, så du kan mærke og se resultater, og dermed vækste i din business, som du ønsker

N

Støtte, motivation, konkrete råd og vejledning til netop det du går igennem via talebeskeder på Instagram

N

Afslutnings surprise, for at fejre din Opgradering

Beslutningen om at investere i sig selv er ikke en følelse, det er et valg.

Prøv derfor at spørger dig selv:

Hvilken betydning vil det ha’ for mig, hvis jeg ikke længere saborterede mig selv indefra?

Hvordan vil min business være, hvis jeg ikke længere skulle kæmpe med de ting, som jeg gør nu?

Hvis jeg føler at denne investering kan hjælpe mig, hvorfor har jeg så ikke investeret endnu?

Upgrade your mind = upgrade your business

ER DU NERVØS MEN SPÆNDT?

Så er det nu vi skal arbejde sammen og transformere dig de næste 3 måneder.
Klik på knappen herunder for at booke en 40 minutters afklaringssamtale med mig. Afklaringssamtalen er gratis.

På afklaringssamtalen ser vi på:

1: Hvor er du nu, og hvor vil du gerne hen?

2: Kan jeg hjælpe dig med at opnå de resultater?

3: Er vi 2 et match?

Jeg tager kun klienter ind, som jeg ved vil få 120% ud af et forløb hos mig. 

Er du ikke et match, sender jeg dig videre med mine bedste tips til, hvad du kan fokusere på for at komme videre fra det sted, hvor du står i dag.

Let’s do this!

Hvordan ville din business se ud, hvis du træffer beslutninger, der stemmer overens med dine drømme?

It all starts with the power of your brain.
Let me show you how.

 

Min kalender er åben.