1:1 forløb

Metoden til at tage kvantespring i din business.

Upgrade your Mind = Upgrade your Business

3 måneders 1:1 mentorforløb

Er du klar til... En strategi som tager dig ud af selvsabotage og sammenligning?

Er du klar til… At du altid rykker på din intuition, intet stopper dig, og du bryder den ene komfortzone efter den anden?

Er du klar til… At dine drømmeklienter står i kø for at investere hos dig, og det er let, sjovt og nemt at drive din business?

 

Er du klar til din første million?

Programmer din underbevidsthed til at tænke som en 7-cifret iværksætter. For først der vil du være i stand til at slå din hjerne fra autopilot, og træde ind i den succesfulde business du drømmer om.

Oplever du lige nu at

Du støvsuger IG, YouTube, Google for viden og how to. Du er tilmeld alle mulige nyhedsmails, masterclasses, podcast mm.

Du prøver at implementere strategier og værktøjer til at vækste i din virksomhed, men du ser bare stadig ikke dine ønsket resultater, og du forstår ikke hvorfor, og det frustrere dig.

Du er træt af ikke at kunne få lov til at udleve samt skabe den impact, du ved du er her for.

Og du bliver ved med at bekymre dig over, at du stadig er økonomisk ustabil.

Hvis du oplever overstående, så er det højst sandsynligt fordi du mangler at arbejde med dine:

 
Tankemønstre

Handlingsmønstre

Skjulte blokeringer

Klient udtalelser

{

Inden forløbet var jeg ret stresset i mit liv, dels over alle de forventninger jeg satte op for mig selv, men også alt det jeg mente jeg skulle leve op til.

Jeg var 2 afklaringssamtaler igennem med Iben i to omgange. I forbindelse med den første samtale, var jeg ikke mentalt klar, til den udvikling jeg ville skulle gennemgå, og det kunne Iben gennemskue. Derfor fik jeg nogle værktøjer og ting jeg skulle arbejde med indtil næste omgang afklaringssamtaler, og dér var jeg heldigvis klar.

 

{

Jeg er mere “out there” end jeg nogensinde har været. Jeg er blevet oprigtigt glad og føler jeg kan være mig selv 100% nu, i stedet for at putte en maske på.

Jeg har fået en indre ro, sætter mere pris på selv de små ting i hverdagen, og jeg tør nu lytte og stole på min indre stemme. Jeg ved nu, at jeg er god nok, som jeg er, og at jeg er værdig. Min omgangskreds kunne allerede fornemme en ændring efter et par uger, og det har kun taget fart siden.

 

{

Iben er en gudbenådet mentor at have ved sin side. Hun er ærlig, sindssygt sød og skubber dig kærligt ud af din comfortzone.

Du er aldrig alene, og du får uundværlige værktøjer, som du kan bruge i alle aspekter af dit liv.

Det kan måske lyde lidt hokus pokus, men den er god nok; en investering hos Iben bliver life changing for dig! Gør noget godt for dig selv, for du fortjener det! 

Nøglen ligger i din hjerne.

Hey skønne,
Mit navn er Iben Rask.

Jeg er 40 år, og jeg er kvinden bag RASK Udvikling.

Efter mange års viden undersøgelse samt testning, fandt jeg nøglen til at kunne ændre mig på så dybt et plan, at det ændrede alt omkring mig. Denne nøgle var min hjerne, nærmere betegnet underbevidstheden. Den styrer 95% af os og vores handlinger og kun 5% styres fra vores realitetssans. Dvs. at da jeg ikke havde trænet min underbevidsthed til at arbejde for mig, så arbejdede den imod mig.

Jeg havde i min vildeste fantasi ikke troet, at jeg kunne blive til den person jeg er i dag, eller drive en business med så stor lethed og lykke hver dag.

Efter de 12 uger på forløbet:

Vil du være boss over dine tanker/hjerne, og du kan nu tænke og agere som DEN badass businesswoman som du ved du er skabt til at være.

 

Føler du dig ikke længere overvældet eller frustreret, men i stedet vil du være selvsikker og i kontrol.

 

Har du fået fjernet blokeringer, der forhindrer dig i at nå dine mål. Så nu kan du skalere op og tiltrække den business du ønsker.

 

Ved du hvordan du kan vende udfordringer, bekymringer o.lign, så du kan drive din business med lethed, og ikke bruge timer, dage, måneder på overtænkning eller tung energi.

 

It is time to grow your business from the inside out.

Dette forløb er for dig, som er her for det lange løb. Dig som ønsker at opnå mere på 3 måneder end andre gør på flere år.

Forløbsdesign:

De første 5 uger 

Modul

1

Reset and restart your mindset

Her lærer du hvordan, du implementere omprogrammeringen af dit mindset/hjerne.

95-97% af dig, dine tanker, følelser og handlinger, styres af din underbevidsthed. Det er herfra, du skaber det liv/business, du fortæller dig selv matcher bedst til dig.

Modul

2

Change your blueprint

Vi finder dine skyggesider samt hvilket metoder som du lige nu køre på autopilot, som gør at du selvsaborter dig selv/din business indefra. Og vi genopretter balancen i både i din hjerne, din krop og også i dit nervesystem.

 

Modul

3

From stuck till freedom

Her får du metoder til hvordan du begynder at afkode og omdiagere de tanker, som stopper dig fra at vækste i din business. Og vi går en tand dybere i din omprogrammeringen af dit mindset/hjerne.

De sidste 7 uger

Modul

4

Next level

Vi omprogrammer dit mindset/hjerne til at elske at sælge, være på stories, Reels, Live samt aldrig igen løbe tør for ideer til opslag.

Vil det ikke bare være lækkert?

Modul

5

Letting go

Dette modul er så vigtigt, for at kunne skalere i din business. For du bliver nødt til at give slip på de gamle ting, for at give plads til de nye. Du lærer bl.a. hvordan du frigiver dine pengeblokeringer.

Modul

6

Live as your higherself now

Sidste del af forløbet handler om at samle det hele. Du modtager de sidste magiske øvelser, som løfter dig/din business til et højere lag.

Vi afslutter den sidste uge med en fokuseret 1:1-session med en klar plan for, hvad du skal gøre nu. Jeg sender dig ud i verden med den vildeste selvtillid, ro og TROden du er. Du tænker nu som 7-cifret iværksætter, og kan nu træde ind i din succesfulde business med lethed.

Klient udtalelser

{

Priming lydfilerne og bogen, er for mig to vanvittigt powerfulde værktøjer og fuldstændig magiske. Og de er nu en uundværlig del af min hverdag

 

{

At investere hos Iben,  har været en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv. Inden jeg investerede i Iben som min mentor, slog jeg mig selv mentalt oven i knolden flere gange dagligt.

Jeg havde tit dårlig samvittighed, følte mig ikke god nok, følte jeg burde gøre dit og dat.  Jeg var en omvandrende tordensky, og så negativt på ting frem for at se mulighederne. 

{

Jeg føler at det pres jeg hele tiden lagde på mig selv, nu er væk. Jeg tror på mig selv, jeg ved at jeg gør mit bedste hver dag, og jeg ved jeg er mere end god nok. Jeg er faktisk ret sej og badass, lige som jeg er (Og det ville ALDRIG være udtalt fra mig før).

Konflikterne med manden og børnene er også blevet mindre, og jeg håndtere generelt konflikter anderledes.

 

Dette får du på Upgrade your Mind = Upgrade your Business forløbet:

N

Workbook med værktøjer, øvelser samt lydfiler

N

12 x 45 minutters dybdegående mentor sessioner pr. telefon

^ dvs. vi taler sammen hver eneste uge i 3 måneder.

N

Svar fra mig inden for 24 timer i hverdagene

N

Sammen sørger vi for, at du får implementeret alt det du lærer, så du kan mærke og se resultater, og dermed vækste i din business, som du ønsker

N

Støtte, motivation, konkrete råd og vejledning til netop det du går igennem via talebeskeder på Instagram

N

Afslutnings surprise, for at fejre din Opgradering

Investering:

20.000 kr ex. moms.

(Mulighed for ratebetaling)

Jeg tager kun få nye klienter i forløb ad gangen. 2 ledige pladser.

For at komme i betragtning til en plads på forløbet, skal du booke en 30 minutters gratis afklaringssamtale.

Upgrade your business

ER DU NERVØS MEN SPÆNDT?

Så er det nu vi skal arbejde sammen og transformere dig og din business de næste 3 måneder.
Klik på knappen herunder for at booke en 30 minutters afklaringssamtale med mig.

Afklaringssamtalen er gratis.

På afklaringssamtalen ser vi på:

1: Hvor er du nu, og hvor vil du gerne hen?

2: Kan jeg hjælpe dig med at opnå de resultater?

3: Er vi 2 et match?

Jeg tager kun klienter ind, som jeg ved vil få 120% ud af et forløb hos mig. 

Er du ikke et match, sender jeg dig videre med mine bedste tips til, hvad du kan fokusere på for at komme videre fra det sted, hvor du står i dag.

Let’s do this!

Hvordan ville din business se ud, hvis du træffer beslutninger, der stemmer overens med dine drømme?

It all starts with the power of your brain.
Let me show you how.

 

Min kalender er åben.