Upgrade

Mind & Body

Dit 3 måneders 1:1 mentorforløb

Forestil dig …

Forestil dig... At du vågner hver morgen af dig selv, du behøver ingen alarm, fordi du er så vild med dit liv, at du ikke kan vente på at starte en ny dag:D

Forestil dig… At du lever dit liv med lethed, du elsker og accepterer dig selv fuldt ud, din selvtillid og dit selvværd er i top!

Forestil dig… At du med lethed sætter dine grænser, du tænker ikke over hvad andre tænker om dig, du er din første prioritet, og din selfcare er på højeste niveau<3  

Men lige nu:

  • Føler du dig ikke tilstrækkelig.

  • Du søger bekræftelse og accept hos andre.

  • Du føler dig ikke tryg ved at vise verden 100% hvem du er.

  • Du gør dit bedste for at leve op til andres forventninger.

  • Er du en People Pleaser med stort P – hvilket du føler både giver dig noget godt og noget dårligt.

  • Er du hård og dømmende over for dig selv = du slår dig selv tit oveni hovedet med dine fejl og mangler.

  • Bekymrer du dig og har meget tankemylder.

  • Har du prøvet at arbejde med dig selv, men du kommer ikke rigtigt ud på den anden side.

Men der er en måde at komme ud af dette! Nøglen ligger i din hjerne.

Hey skønne, Mit navn er Iben Rask.

Jeg er 39 år, og jeg er kvinden bag Upgrade Mind & Body, dit 1:1 mentorforløb. Og holy biiiib, hvor jeg kender til de overstående følelser, tanker og problematikker. Jeg har nemlig selv været det hele igennem.

Jeg har altid vidst, at der var noget mere til mig her i livet, og at jeg skulle blive ved med at gå efter det, selvom alle sagde jeg var naiv, og det liv jeg søgte ikke fandtes.

Efter mange års søgning og afprøvning af diverse udviklingskurser, psykologer, coaches mm. fandt jeg nøglen til at kunne ændre mig selv og dermed mit liv, og som bonus ændrede dem omkring mig sig også.

Denne holdbare nøgle var min hjerne, nærmere betegnet min underbevidsthed. Jeg begyndte altså at træne min underbevidsthed, da den nemlig styrer 95% af mig og mine handlinger. Så fx når jeg var hos en coach kunne jeg godt se og forstå alt det der var galt, men jeg kunne ikke rigtig ændre det, og ellers holdte det kun kortvarigt. Dette er fordi jeg fejlagtigt kun brugte min realitet til at forstå og forsøge at ændre ting med, men min realitetssans styrer kun 5% af mig, så jeg havde altså 95% af mig selv tilovers, som arbejdede imod mig.

Dette er 100% også the case for dig, hvis ikke du har arbejdet med at træne din underbevidsthed.

Jeg havde i min vildeste fantasi ikke troet, at jeg kunne blive til den person jeg er i dag, eller leve mit liv med så stor lethed og lykke hver dag, som jeg gør det nu.

Mine klienter

Er du et match til Upgrade mind and body?

Dette forløb er for dig, som er klar til at rykke dig og gøre arbejdet der skal til for at skabe vedvarende resultater.

Det er for dig, som er træt af, at du bliver ved med at holde dig selv tilbage, selvom du så gerne vil bryde dine komfortzoner.

Dig som ikke længere ønsker at være frustreret, ked af det og hård ved dig selv.

Dig som ønsker mere i livet, og som gerne vil føle ro, lykke og lethed hver dag.

Dig som gerne vil turde vise hvem du 100% er og ikke længere vil holde dig selv tilbage, ”for hvad nu mon folk tænker”.

Dig som ønsker mere selvværd og dermed også mere selvtillid – (føler du at du mangler selvtillid, mangler du selvværd).


Hvad vil det betyde for din livskvalitet at handle nu?

Hvorfor vælge mig som din mentor?

Jeg giver dig brain hacking metoder, som let kan implementeres i en travl hverdag.

I practise what I preach! Jeg lærer dig kun metoder, som jeg ved virker! Metoder som jeg selv har brugt i min egen udvikling, og som jeg stadig bruger den dag i dag, da jeg elsker at blive ved med at upgradere.

Jeg spilder ikke din tid, alt er skåret ind til benet, og designet til at passe til netop din udvikling.

Som klient på Upgrade Mind & Body, har du mig 100% ved din side, fra start til slut er jeg kun fokuseret på din udvikling.

Jeg er her for dig hver dag, og vi taler sammen hver eneste uge i de 3 måneder gennem din transformation hos mig.

I get it! Jeg har selv gået vejen, så jeg forstår hvad du går igennem<3 

 

SLUT MED AT LEVE ET LIV DU IKKE ER HELT TILFREDS MED!

Mit 12 ugers 1:1 mentorforløb vil føles som det powerboost, du har ventet på! Så hvis du drømmer om at skabe et liv, som ikke begrænser dig, så er du landet på det absolut rette sted!

Forløbsdesign:

De første 5 uger 

Modul

1

Mindset Reset

95-97% af dig, dine tanker, følelser og handlinger, styres af din underbevidsthed. Det er herfra, du skaber det liv, du fortæller dig selv matcher bedst til dig. Dette vil vi bruge til at hacke din hjerne/din underbevidsthed og programmere den/dig til det liv du ønsker. 

Modul

2

Connect Mind & Body

Det handler om at få kroppen og hjernen til at samarbejde. Vores liv har ikke kun sat sig i hjernen men også ud i kroppen. Her får du dit eget fysiske træningsprogram på video og på papir. Du modtager lydfiler med meditationer og metoder til hvordan du begynder at afkode dine tanker samt en stærk opgave, som vil få dig til at forstå, hvad du kommer fra, og hvorfor du har det som du har det i dag.

Modul

3

Balance Mind & Body

Nu er din hjerne og din krop connected, og nu skal vi ha’ dem balanceret. Dette gør vi bl.a. gennem dit nervesystem. Du får lydfiler og videoer med vejrtrækningsøvelser, og vi arbejder videre og dybere på at omkode din hjerne gennem dine tanker. 

De sidste 7 uger

Modul

4

Next level selvtillid og selvværd

Her bliver der arbejdet med dine mønstre. Vi går nemlig i dybden og finder, og forløser dine undertrykte følelser og overlevelsesstrategier. Vi omskriver din historie, din tro/tanker, og vi bygge endnu et lag på programmeringen af din hjerne, hvor du modtager små nemme brainhack øvelser, som gør en kæmpe forskel!

Modul

5

Sæt dig selv fri

For at kunne sætte dig selv helt fri, er du nødt til at tilgive, så du kan give slip. Du lærer teknikker af mig til, hvordan du tilgiver, uden at det betyder, at det der er sket er ok. På dette modul lærer du også hvordan du sætter dine grænser – hvor både du selv og andre overholder dem.

Modul

6

Fra Ubevidst til Ubevidst

Sidste del af forløbet handler om at samle det hele. Du modtager de sidste magiske øvelser, som løfter dig til et højere lag. Og selvom jeg vil have svært ved at give slip på dig efter 3 måneder sammen, så er du nu klar til at sprede dine vinger og flyve fra reden, med alt det du har lært gennem vores tid sammen. 

Vi afslutter den sidste uge med en fokuseret 1:1-session med en klar plan for, hvad du skal gøre nu. Jeg sender dig ud i verden med den vildeste selvtillid, ro og TROden du er. Du er nu klar til at vise hele verden hvem du er!

Klient udtalelse

Hvordan så dit liv ud, inden du investerede i UMB?

Inden jeg investerede i UMB, slog mig selv mentalt oven i knolden flere gange dagligt, fordi jeg havde tit dårlig samvittighed, følte mig ikke god nok, følte jeg burde gøre dit og dat.  Jeg var en omvandrende tordensky og så negativt på ting frem for at se mulighederne. 

Hvordan har UMB påvirket dig og dit liv?

UMB har været en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv. Konflikterne med manden og børnene er blevet mindre, håndtere generelt konflikter anderledes. Jeg tror på mig selv, jeg ved at jeg gør mit bedste hver dag, jeg ved jeg er mere end god nok. Det fedeste er, at jeg er mig selv, jeg prøver ikke på at være noget, for at andre finder mig interessant. Jeg tør sige ting som jeg ville have ladet være usagt tidligere. 

Hvordan mærker du mest ændringerne der er sket i dig?

Mærker det mest ved at jeg føler at det pres jeg hele tiden lagde på mig selv, nu er væk. Derudover gemmer jeg mig ikke længere fordi jeg vejer mere end jeg gerne lige vil. Jeg ved nu at det ikke er min vægt/udseende der gør om jeg er god nok eller ej. For jeg er god nok, jeg er faktisk ret sej og badass, lige som jeg er (Og det ville ALDRIG være udtalt fra mig før UMB) 🙂 

Hvad er det vigtigste værktøj som, du har lært af mig?

Helt klart det med at det er vigtigt og helt okay er prioritere tid til mig. Jeg bruger stadig meget at meditere, lytte til forskellige priminger, træne.  Derudover vigtigheden i ikke at lægge låg på sine følelser. At de skal mærkes, og arbejdes igennem, og her har jeg fået en række værktøjer som jeg kan bruge alt efter situationen.

Hvad er det mest værdifulde ved mig som din mentor?

Åh der er jo ikke bare en, men du er der bare 100% Og jeg har hele tiden kunnet mærke dit engagement i mig og min rejse.

Hvad vil du sige til noget, som overvejer UMB?

Skynd dig at gør det 🙂

Din mulighed for at arbejde med mig

Det er nu!

Min kalender er åben for afklaringssamtaler til næste mulighed for at investere i Upgrade Mind & Body.

Jeg holder afklaringssamtaler i 4 uger.

Af alle afklaringssamtaler vil max. 10 kvinder blive tilbudt en plads på Upgrade Mind & Body.

Forløbet starter i uge 5 og kører 3 måneder (12 uger) frem.

Mit fokus er 100% på dig og din udvikling.

Dette får du på Upgrade Mind & Body forløbet:

N

Materiale, værktøjer og øvelser pr. mail hver uge efter vores session.

N

12 x 45 minutters dybdegående mentor sessioner pr. telefon.

^ dvs. vi taler sammen hver eneste uge i 3 måneder.

N

Svar fra mig inden for 24 timer i hverdagene.

N

Sammen sørger vi for, at du får implementeret alt det du lærer, så du kan mærke og se resultater, og dermed få det liv og den version af dig, som du drømmer om.

N

Støtte, motivation, konkrete råd og vejledning til netop det du går igennem via talebeskeder på Instagram

N

Afslutnings surprise, for at fejre din Opgradering

Beslutningen om at investere i sig selv er ikke en følelse, det er et valg.

Prøv derfor at spørger dig selv:

Hvilken betydning vil det ha’ for mig at ændre mine handlingsmønstre?

Hvordan vil mit liv være, hvis jeg ikke længere skulle kæmpe med de ting, som jeg gør nu?

Hvis jeg føler at denne investering kan hjælpe mig, hvorfor har jeg så ikke investeret endnu?

Upgrade mind and body

ER DU NERVØS MEN SPÆNDT?

Så er det nu vi skal arbejde sammen og transformere dig de næste 3 måneder. Klik på knappen herunder for at booke en 40 minutters afklaringssamtale med mig. Afklaringssamtalen er gratis.

På afklaringssamtalen ser vi på:

1: Hvor er du nu, og hvor vil du gerne hen?

2: Kan jeg hjælpe dig med at opnå de resultater?

3: Er vi 2 et match?

Jeg tager kun klienter ind, som jeg ved vil få 120% ud af et forløb hos mig. 

Er du et match til Upgrade Mind & Body, er en af de 10 pladser din!

Er du ikke et match, sender jeg dig videre med mine bedste tips til, hvad du kan fokusere på for at komme videre fra det sted, hvor du står i dag.

Let’s do this!

Hvordan ville din virkelighed se ud, hvis du træffer beslutninger, der stemmer overens med dine drømme?

Min kalender er åben nu, og frem til februar 2022.